Susunatur pin tudung dan jarum peniti, for traveling

Assalamualaikum,

Wah ada pembaca tegar rupanya blog ni, hehe
Demi menghargai keprihatinan dan kesungguhan korang membaca,
harini adik manis nak up satu entri buat korang yang suka susunatur ni.

Idea asal adalah dari my sis, yaya
Kredit to her, memang berbaloi2 bawak dia gi shoping kat Mahkota Parade last month.

So, Inilah dia tin kecik comel, bunga2 ala inggeris gituh
Comelkan, cutekan..


Boleh isi pin-pin kecik, jarum2 peniti dan yang sewaktu dengannya.
Boleh isi banyak lagi ni..


Harga tersangatlah murah 
Memang mampu milik punya


Apalagi, boleh pergi terjah Kaison
Macam2 design ada
Kalau korang jenis pakai brooch besar ala Fareeda tu, boleh amik tin yang besar sikit
Sangat sesuai buat travelling, sumbat dalam handbag pun tak makan banyak space.
Happy Organizing ;)




6 comments:

cik hani said...

Comel dan murah..membantu kita yg pening nk packing utk travelling

Rizziela said...

senang, cantik dan murah...

kakok said...

DAsatttt

Asma said...

weeeeheee, janji murah and praktikal :)

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Mcm x pcaya 1.90...hihi
Nk g beli jgk la. Isi span blh buat bekas jarum peniti..hihihi

Asma said...

sila2, murah sesangat kan