April

Assalamualaikum...

Bersiaran buat sekian kalinya. Bulan terus berganjak ke april. Dah 11hb pun. Macam mimpi harini tiba2 nak update blog. ngehehe

Seminggu berlalu, Anak2 silih berganti demam. Demam tonsil. Bawa klinik tak baik2 terpaksa bawa pergi pakar. Dugaan Allah beri. Baru perasan budak2 ni dah besar. Jarang2 sakitnya. Maybe nak bagi peluang dekat dgn mereka. Fizikal je besar, tapi mereka masih lagi anak2 kecil.



Ye. Sejak keje dan sambung belajar ni, rasa macam tak berapa nak terurus rumahtangga. Al maklumlah dah lama jadi suri rumah. Tak siap keje boleh tangguh2. Boleh buat petang2. Bila dah terbiasa dengan rutin, amik masa nak berubah.

Alahai sungguhla rindu nak blog walking, blog hopping, nak share makeover, susunatur, deko2 dan lain2.

Macam mana ye, kamu2 mak2 yang bekerja, masih ada lagi masa nak menulis dan berblog. Maybe boleh share. :) Insyaallah moga diberikan kelapangan masa untuk terus menulis, mencoret di blog. Sayang nak tutup blog ni, anyway thank you buat yg sudi singgah. Moga ada yang bermanfaat tuk kalian. Jumpa next month ;)

2 comments:

Rose Azadir said...

Saya ibu kepada 2 putera dan masih bekerja, sy selalu update blog masa lunch kt ofis,sbb lunch jarang keluar hehe...anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Asma said...

TQ singgah :)