Deko2 rumah contoh



Sabtu lepas saja jalan2 tgk rumah contoh kat bukit katil damai. Rumah teres setingkat. Cantiknya interior design rumah ni. Simple tapi menarik. Rumah teres ni ada 4 bilik. So, harini nak share ruang tamunya dulu. Sayang skali gambar bilik master kabur..huhu sedih tak dapat nak share dgn korang semua. Maklumlah sambil pegang anak sambil snap picture. Orang plak ramai masa tu, maklumlah open day, so org berpusu2 datang. 

Wallpaper kaler grey. Letak frame canvas kaler contras menaikkan lagi seri dinding ni.


Build in tv cabinet


Set sofa yg agak besar untuk ruang ni
Terselit gambar org bank kat situ

Carpet berbulu trend skrg ni..

10 comments:

mama ila said...

cantik =)

Miss N and Mr N said...

berapa size rumah ni??
cantik sgt.. bley jadikn inspirasi.

Asma said...

Yg ni size 24' x 80'

ayahmamilisa said...

akarang ni deco2 umah trend color grey ni kan :)

Miss N and Mr N said...

wow..besar.
puas hati kalo dpt gini.

Asma said...

Besar jugak la, yg ni type A lot bumi rm203k kalo type B 22' x 70' rm 183k. Lot non bumi dah sold out!

Fizah said...

umah kat mlk ni dah nk melangit jgk tau..harus cecepat beli klu ada rezeki..kan kak?

Asma said...

Yup, semua 200k dah skrg ni..tapi murah lg banding kl..cepat2 laa gi beli..kami tgk2 serbey2 deko je ;)

.:cEmmAh:. said...

waa...macam rumah saya lah bentuknya..

Asma said...

Ye ke cemmah..best la akak suka rumah style gini ;)