3 ogos 2013 : 26 Ramadhan : 22 bulan dah

My busu dah 22 bulan. 2 bulan lagi dah 2 tahun. Huhu dah tak baby dah. Macam- macam dah pandai skrg. Dah boleh sebut beberapa patah perkataan. Lambat bercakap gak ni. Dia jalan dulu. 10 bulan dah bertatih.


Abang solat, dia pon nak solat

Taknak makan bersuap, nak makan sendiri..saya dah besar la ooomi (umi)

Paling minat qasidah hanana. Pantang jumpa benda yang boleh pegang, toys ke, remote tv, semua jadi mikrofon. 


                                                      
Gigi baru nak masuk 10 batang. Baru perasan gigi geraham dah tumbuh, padanla mulut berair je pastu suka menggigit..grrrr

Tak suka along sebab along suka buli adik






3 comments:

Fizah said...

sooo cuteee la hero nih....;)

Sufi Al-Arshadiy said...

Ooo...nilah dia anak teruna yg sama baya dgn Imtinan tu ye...name apa ni kak?

Asma said...

Nama Arif Fahmi :)