Salam Tahun Baru 2015 dari UAE

Assalamualaikum....

Selamat tahun baru..wah wah lama sungguh naa tak update blog..banyak na kisah berlaku tahun 2014 nan lepas. nak throwback rasa macam tak berapa nak rajin la plak.

Teruja tak baca tajuk kat atas..haha. Tahun lepas dah selamat mendarat kat bumi UAE ni. Ye..buat kesekian kalinya kami berhijrah pula ke bumi Abu Dhabi. En suami dipinjamkan ke Abu Dhabi Universiti selama 2 tahun bermula sep 2014.

Kami baru jer turut serta ujung nov aritu. Dtg jap 2 minggu pastu balik msia sebab ada exam n colloqium. Last week baru balik AD balik.

So, this is our new year update. Rasa tak berapa nak rajin dah update blog. Thanks buat yg sudi jejak wpun takde apa2 perkembangan last few month.

Tgkla kalo rajin, I ll share our life n experiences here..ngehngehngeh ntah bila la gamaknya yer tu...

Sampai sini dulu..Tata


6 comments:

anajingga said...

singgah hari ke 13 tahun 2015, all the best sepanjang tahun baru ni :)

nayfatimah rasyid said...

singgah hari yang ke 16 ..
syoknyer dok negara orang ;)
nak poscard dari UAE hehehehee

Asma said...

thanks singgah anajingga & nayfatimah ;) poscard uae..hurm belum jumpa lagi. insyaallah kalo ada..

Fizah said...

akakkk....dah ke sana pulak ke..bestnyaaaa...update blog kak...citer organizing kat sana...rumah kat sana camne rupanya...;)))

Asma said...

Insyaallah fizah..nanti ada kelapangan akak share yer ;)

Naflyna said...

Menariknya dpt merasa tinggal kat abu dhabi. Lain dr yg lain. Do share your experience k.....tak sabar nak baca :)