Salam Muharam...

Assalamualaikum...

Wah lama sungguh tak bersiaran. Akak sibuk sikit menguruskan hal2 nak sambung belajar. Huhu..dah tua2 ni nak belajar balik after 10 to 11 years. Mati kutu. Kena start all back from scratch. Mana nak isi borang, mana nak jumpa orang tu, orang ni..huhuiii..nak baca blog korang pon x menyempat. Tahun baru hijrah ni, mohla kita dgn azam baru. Tuntutlah ilmu hingga ke liang lahat. Please do pray for me. Moga diberikan kekuatan mengharunginya. 

Lama dah tak share dgn korang idea2 deko or organizing. Nak share sikit wall deko kat living hall. Yelaaa tak mampu nak deko guna frame2 kufi yang bombastic cam kat umah korang tu. Akak beli frame ikea je. Tu pun pesan kat my sis yg dok ulang alik kl dulu. 

Saiz paling besar kot kirim kat adik

Poster2 yg dibeli masa jalan2 ke London few years ago

Setelah dimasukkan dalam frame


Hasilnya selepas digantung.

Pehhhh lama betul nak up gambar2 ni..haha sebenarnya nak adjust buh kadbord hitam dalam frame tu. tak cantik plak nmpk. Bila gantung gambar senget2 nak kena glue jugak sikit. Entah bilalaa nak ngejasnya. Any idea lain, Jom share!



6 comments:

UMIE SUE said...

smart!

Fizah said...

kakkk lama tak dgr citerr...patutlaa nak smbg blaja ekk? katne? uk lagi ke?

btw, cantikkkk frame n gambar tu...kita pun baru beli frame tp yg kecik sikit..entahla nk letak gambar apa...lum ada idea..hihi

Asma said...

Tq umie su,
Ala fizah..Buat local kat mmu je..org dah buat phd, akak baru terhegeh2 nak sambung masters..

Fizah said...

ok le tu kak..semangat nk sambung belajar tu masih membara :))

wish you BEST of luck!!

p/s amek apa kak?

Asma said...

Akak under fac of business..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.