Bahagian2 lain rumah contoh

Part terakhir jalan2 tengok rumah contoh. Hehe macam cerita bersiri plak. Gambar banyak sangat kalo nak muat dalam satu entri je, tu sebab bersambung2. Mood tgh rajin, hari2 ada entri :)

Ni pintu masuk
Pintu agak lebar, senang nak bawak keluar masuk perabot2 besar.

Kalau beli rumah lot tepi, ada sliding door area dining tu.
Tinggal satu unit je lg lot tepi ni minggu lepas. Macam goreng pisang panas. Cepat je habis.
 
Ni bahagian belakang rumah, belakang dapur.
Sesuai sangat kalau nak buat laundry area
Kena buat piping air la dulu

Toilet siap ada reben
Gambar kabur pon nak tunjuk..aptb

Comel je dinding dgn tile2 kecik tu

Tile bilik air ni ada 2 level..hmmmm ok gak kot
Takde la air penuh satu toilet time mandi, ye dok?

Ok, tu je, moga dapat inspirasi nak deko2 or renovate rumah.
-the end-

1 comment:

cik hani said...

Cik hani suka lalau melawat rumah contoh ni sbb lawa..n suka berangan..hihik..sama macam mak cik hani jugak..