Ujung Minggu...

Ujung minggu yang bosan..huhu baru je pagi tadi excited nak bawak bdak2 pergi tengok wayang..baru je cadang nak tgk citer Arthur and his greatest adventures. Minggu sebelum ni dah bawak diorg tengok The Chronicles of Narnia. Tgk movies for junior. Jimat, satu kepala 1 pound jek..kalo dah berlima baru lima pound. Bukan taknak tengok citer2 baru, mahal gakla bagi kami yg ramai2 ni..tak mampu..huhu Along dah siap berdrama air mata..tak dapat tgk wayang..sian dia sibuk nak tengok citer HOP. Pukul 10 dah tercacak kat Cineworld Cinemas Valley Entertainment. Semalam dah check dalam web..ada booking utk 8 May pukul 10am. kami tak book pon, nak g beli terus je kat kaunter. So, dengan konfidennya kami pon pergila..tgk kat information tv tu..pukul 10am..takde pon citer Arthur ni..tanya kat kaunter mmg takde pon harini..ada hari sabtu jek. mmg hampeh tul..web die pon takleh caya gak..pastu ingat nak tgk gakla citer HOP. Malangnya paling awal pukul 11.15. Ada sejam lagi ni, takkan nak tercongok kat situ sejam. Tiket dewasa dan kanak2 gbp5.10 seorang. So, cancel jela tgk wayang harini. Terus gi Kedai Arab kat Burngreave beli lauk.

4 comments:

~ yus ~ said...

oo di Sheffield ya? Duduk Tinsley gak ke macam Ruhil? Kami dulu di darnall...

Rindu Sheffield....

Selalu2 lah tinggal jejak ya...

thanks baca blog saya..:)

Anonymous said...

sian Along..
lepas baca post asma kat fb tu, usha la kat website dia. mmg hari sabtu je yg ada junior screen ni...terus x jadi.

ummi haziq

Asma said...

nak wat camner..takde rezeki..budak2 ni takleh janji..mula2 ayahnya la yg pandai2 ajak nak gi hari sabtu..masa tu dah dekat pukul 10pg..nak siap2 lagi..tau2 dah 10 lebih..bila dah tak dapat tengok tu masing2 mulala buat perangai.

Asma said...

hehe..ye kak yus..
selalu baca blog akak dr blog ruhil, cuma tak tinggal jejak jer..
tq dtg sini juge.